Renault logo

Renault ZOE er

Europas mest solgte elbil!

Renault ZOE er den perfekte bilen for deg som vurderer å gå over til elektrisk og mer miljøvennlig kjøring. Her får du mye bil for pengene og det er med god grunn at Renault ZOE er den mest solgte elbilen i Europa noensinne. Med sin praktiske størrelse og lange rekkevidde, er den perfekt til både by – og helgeturer. Senk skuldrene og nyt en komfortabel kjøretur.

Elbilsalg i Europa i 2020

Renault ZOE
279 331
Nissan LEAF
187 547
Tesla Model 3
178 589
e-Golf
117 766
BMW i3
110 703
Tesla Model S
89 148
Hyundai Kona
72 467

100% ELEKTRISK

Europas mest solgte elbil!

Eierne av Renault ZOE har delt sine erfaringer med oss. Her kan du lese mer om hvorfor du bør velge elektriske Renault ZOE.

Bli kjent med Renault ZOE

Med elektriske Renault ZOE får du en praktisk og lettkjørt bil som rommer mye mer enn man skulle tro. Sitt komfortabelt og nyt kjøreturen!

Mest rekkevidde for pengene!

Renault ZOE kommer med Z.E. batteri med kapasitet på inntil 52 kWh. Dette betyr at du har hele 395 km i rekkevidde til rådighet for kjøreturen. I følge Nettavisen er ZOE derfor elbilen som gir deg mest rekkevidde for pengene.

Plass til hele familien

ZOE er en lettkjørt og kompakt elbil, men som rommer mye mer enn man skulle tro. Med 5 dører, 5 seter og plass til 3 barneseter, er det mange som blir overrasket over alle bruksområdene til ZOE!

Effektiv hurtiglading

Batteriet kan hurtiglades med opptil 50 kW effekt på DC-lading og inntil 22 kW på AC-lading. Lader du med DC-lading, kan du få hele 150 km rekkevidde på bare 30 minutter.

Mer behagelig og enda sikrere

ZOE er en behagelig og sikker elbil med førerassistentsystemer som gjør kjøreturen både tryggere og enklere. Med cruisecontrol, hastighetsbegrenser og Isofix-fester på setene bak og på passasjersetet foran, kan turen nytes i trygge og gode omgivelser.

Oppgradert interiør

Elektriske Renault ZOE setter en ny standard for komfortabel kjøring med en godt lydisolert kupé. Bilen har et oversiktlig og moderne instrumentpanel med førerskjerm på hele 10». Her følger du enkelt med på informasjonen du trenger under kjøreturen.

«One pedal» kjøring

Lad ZOE mens du kjører med bilens nye B-modus. Farten senkes betraktelig dersom du løfter foten fra gasspedalen og fører til en mer avslappende kjøreopplevelse med mindre bruk av bremsepedalen.

Visste du at ZOE kommer i flere utstyrsnivåer?

Med vår bilbygger kan du tilpasse ZOE etter dine ønsker og behov.

Lurer du på noe?

Lurer du fortsatt på om Renault ZOE er den rette bilen for deg? Fortvil ikke! For å hjelpe deg i valget ditt har vi her svart på de vanligste spørsmålene fra våre kunder.

GRIP MULIGHETEN MED

VÅR ELEKTRISKE KAMPANJE

Akkurat nå får du hele kr 35 000,-*
i rabatt
på Renault ZOE

Opplev hvorfor Renault ZOE er Europas mest solgte elbil noensinne!

Bestill prøvekjøring eller ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kampanjepris fra kr

249 900,-*

Veil. pris fra kr 284 900,- 

*Kampanjen inneholder rabatt på kr 25 000,- og kr 10 000,- i avslag om Ucase ladesett fra
Raydial ikke velges. Pris er inkl. frakt og levering Oslo. Kampanjen varer ut mars 2021(gjelder ikke spesialbestillinger).

Passion for life