Opplev Norge


Opplev eventyrlige Åndalsnes

Åndalsnes, i Rauma kommune, kan by på mange ulike eventyr. En kort kjøretur unna er både Trollveggen og Trollstigen, med sitt ikoniske utsiktspunkt. Men for deg som er glad i utfordringer så er Romsdalseggen et «must», inkludert en tur ut på Rampestreken som virkelig gir de fleste et ekstra sug i magen. Fantastisk natur og fantastisk utsikt.

Her er også Romsdalsstigen Via ferrata som garantert får adrenalinet til å bruse. Velg mellom to eventyrlige løyper, Introveggen eller Vestveggen. Begge løypene vil gi deg et herlig adrenalinkick men Introveggen anbefales for nybegynnere. Dette er også en av premiene i vår fotokonkurranse på Instagram!

Via ferrata er en tilrettelagt klatreløype med trygg sikring som gjør at du kan klatre opp fjellveggen uten å være fjellklatrer. Der det mangler naturlig fotfeste er det satt opp planker og jernsteg. Belønningen for å overvinne seg selv er en utsikt som kan ta pusten fra deg!

Dette er en opplevelse du sent vil glemme.

Ta utfordringen, og opplev det beste av Norge!

Mer info https://tindesenteret.no/

Åndalsnes
@queenengdal
Via Ferrata Åndalsnes

Liker du utfordringer og at det kiler i magen? Hvorfor ikke gjøre som Helene Legernes og utfordre deg selv med Via Ferrata i Åndalsnes.


@helenelegernes

OVERNATTING

Angvik Gamle Handelssted er et hotell med nasjonalromantisk kunst, knitrende peisild, lokal mat og fint porselen. Angvik Gamle Handelssted er en liten perle ved Tingvollfjorden på Nordmøre med sine 37 rom. Hotellet byr på en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære.

Romsdalseggen Lodge er en romslig leilighet med plass til 6 personer. Her kan du nyte noen velfortjente fridager sammen med familie eller gode venner mens dere utforsker noen av de mange mulighetene Romsdalen har å by på.

Hotel Aak ligger midt i sjarmerende Romsdalen. Hotellet tilbyr mange forskjellige pakker for overnatting. Maten er kortreist og hjemmelaget. Dette er et meget hyggelig og spesielt hotell.

SPISESTEDER

Woldstad Gard ligger vakkert til i Isfjorden med utsikt til fjord og fjell, ca 7 km fra Åndalsnes. Garden kan dateres tilbake til 1654. Menyen er variert og følger sesongene. Det er stort fokus på kortreist mat og mye er selvdyrket på gården.

Hotel Aak ligger perfekt til midt i Romsdalen. Dette lille men veldig sjarmerende hotellet serverer nydelig mat. De er gode på å skape en eventyrlig stemning rundt langbordet i den gamle spisestuen med trevegger fra 1800-tallet.

LADEMULIGHETER

Det er flere steder å lade elbilen i Åndalsnes. 

De nærmeste ladestasjonene:

Åndalsnes

Adresse: Troaveien, Åndalsnes

Denne ladeplassen er gateparkering sentralt i Åndalsnes. Det er hurtiglader som får deg raskt på veien igjen.

 

Åndalsnes Superchargers

Adresse: Åndalsnes senter

Ladestasjonen på Åndalsnes senter er døgnåpen med parkering og lading langs gaten. Her du kan stå å lade over natten om det er nødvendig.

 

Circle K Åndalsnes

Adresse: Øran Øst, Åndalsnes

Circle K har semihurtigladere. Her kan dere ta dere en is og nyte utsikten over Romsdalen mens elbilen lader.

Med forbehold om endrede åpningstider.


Andre reisemål


Bli med på vår fotokonkurranse på Instagram

Bli med på sommerens fotokonkurranse og vinn premier for kr 200 000,- Tagg ditt bilde med #opplevnorge2020 og bli med i trekningen av flotte premier!


Insagram konkurranse

HVA ER «OPPLEV NORGE» FOR DEG?

Ta bilde av dine fineste naturopplevelser i Norge i sommer. Vi gleder oss til å se hva du opplever!


Insagram konkurranse

HUSK Å BRUKE #OPPLEVNORGE2020

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å tagge innlegget ditt med #OpplevNorge2020


Insagram konkurranse

PREMIER FOR KR. 200 000,-

Alle bilder som illustrerer «Opplev Norge» og som er tatt i 2020 er med i konkurransen om flotte premier!

Les om konkurranseregler herPassion for life